cum revii

Simplu. Defapt mai simplu decât credeam, dar până atunci hai să îți spun ce s-a întâmplat. Cu ceva timp în urmă, adică pe 30 decembrie 2015, am ales să cumpăr Boxy pentru a o putea folosi ca și client de email pentru gmail. Nu vroiam să folosesc aplicația nativă Mail din OS X pentru gmail, am tot folosit varianta web, însă de când cu Boxy am zis, wtf hai să vedem.

Instalat, folosit iaca 2 luni, iar după toată acestă perioadă trag linie și zic, NU o instalați. Merge greu, e frumoasă ca și design, dar nu te ajută ca și performanțe.

Ca să o poți folosi după ce îți setai contul te trecea automat pe sistemul inbox.gmail.com, adică noua interfață colorată și simplistă. I HATE IT!

Acum am șters contul de gmail din boxy.app, am șters aplicația dar tot nu pot folosi gmail.com sau mail.gmail.com

Cum revii la vechea interfață? Cea clasică?

Am căutat pe net, însă nimeni nu are un răspuns corect și clar. Fiecare zice că șterge cookie, scrie în browser gmail.com dar defapt tot pe inbox.gmail.com te redirecționează și așa mai departe.

Tot ce trebuie să faci ca să revii la vechea intefață, cea clasică este în stânga la “settings” să debifezi căsuța cu “redirect”. Atât. Spor

gmail.com-vs-inbox.gmail.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu