Odată cu iOS 16 avem mai multe opțiuni de configurare atunci când vine vorba de setări, poze sau capturi de ecran. În acest articol am să vă explic cum putem redenumi o poză și cum putem copia și șterge o captură de ecran.

Cum putem redenumi o poză în iOS 16 - Cum putem copia și șterge apoi o captură de ecran

După cum se vede și în captura de mai sus, după ce facem o captură de ecran înainte să distribuim fotografia pe rețele de socializare sau în iMessage, putem să o redenumim. Din păcate dacă alegem să o salvăm numele ales nu va rămâne ci o să aibă tot IMG_1234.jpg. Am încercat să folosesc o poză deja existentă în aplicația Photos, iar în meniul de edit sau share nu mai apare opțiunea Rename.

Deci dacă vreți să aibă un nume interesant când o trimiteți cuiva, îl puteți redenumi altfel o să rămână cu Screenshot Data de azi și ora. Dacă nu vreți să păstrați captura de ecran, puteți folosi opțiunea Copy and Delete, astfel poza va fi ștearsă și va rămâne în clipboard. Apoi puteți deschide orice aplicație și apăsați Paste. Eu folosesc destul de mult capturile de ecran, dar aproape niciodată nu le salvez ci le șterg după ce le distribui pe Twitter.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu