Dacă ai o problemă cu căștile AirPods Pro și auzit un țăcănit la o cască sau la ambele trebuie să știi că Apple ți le schimbă gratuit. Au lansat și un program prin care poți cere înlocuirea lor.

AirPods Pro

La sfârșitul lunii octombrie Apple a creat un program de înlocuire pentru anumite produse AirPods Pro care au probleme de sunet sau cu noise cancellation.

Aceste unități au fost produse înainte de octombrie 2020, însă trebuie să știți că doar căștile pot fi schimbate nu și carcasa.

Your AirPods Pro will be examined prior to any service to verify that they are eligible for this program. AirPods Pro (left, right or both) with a confirmed issue will be replaced. The AirPods Pro case is not affected and will not be replaced.

Ce simptome sunt?

  • ticăituri sau alte sunete auzite în medii zgomotoase, în timp ce faceți exerciții sau când vorbiți la telefon;
  • Active Noise Cancellation nu funcționează așa cum trebuie, se pierde bass-ul sau se aude sunetul exterior deși funcția este activată.

Dacă aveți aceste probleme puteți să mergeți la un service autorizat Apple pentru verficare/înlocuire căști sau puteți suna la numărul de support Apple România (0800 894 847).

Această schimbare nu modifică perioada de garanție de 1 an de zile internațională sau 2 ani de zile oferită de retaileri.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu