Astazi am sa va prezint o noua metoda, care functioneaza, repet functioneaza (cunosc pe cineva care a primit un iPad mini), cei drept dupa o anumita perioada de timp, folosind aceasta metoda. Eu m-am inregistrat folosind link-ul sau. Acum o poti face si TU ! Site-ul se numeste FreebieJeebies si iti ofera GRATUIT, un produs din lista lor conform regulamentului.

Ce trebuie sa faci? 1. Sa iti faci cont gratuit pe FreebieJeebies

Sign-up - iSay.ro

2. Sa completezi o oferta. Adica trebuie sa cumperi/platesti un anumit serviciu. Sunt 17 optiuni, cea mai ieftina fiind Wink Bingo 5£ Crystone. Poate dura pana la 1 saptamana confirmarea ofertei. Profita de oferta si cu 12$ ai hosting 1 an de zile. Wink Bingo si Posh Bingo au restrictionat platile din Romania si trebuie sa depui minim 10 lire.

Screen Shot 2014-02-09 at 23.08.14

3. Distribuie tuturor prietenilor tai codul FreebieJeebies. Fiecare cont facut + oferta iti aduce un Referrals. 4. Fiecare produs pe care il poti primi GRATUIT, are un anumit prag. Cand ai atins acel prag, vei primi produsul dorit. Aici gasesti lista completa cu produsele pe care le poti primi GRATUIT ! Da click pe produsul dorit, iar sub el vei gasi numarul de Referrals necesar primirii lui. Eu imi doresc un Apple TV si un Magic Mouse, iar pentru asta am nevoie de 8 Referrals.

Ma ajuti? Daca DA, apasa click pe una din pozele de mai sus sau intra pe FreebieJeebies. Dupa da de stire si prietenilor tai, pentru a obtine si tu referrals pentru produsul dorit.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu