Apcom este unicul distribuitor oficial Apple în România, iar cu ajutorul lor ajung produsele la resellerii autorizați cum ar fi iStyle, eMAG, Flanco, PCGarage, Media Galaxy, Altex. Pentru a putea deveni partener autorizat Apcom, compania pe care o dețineți trebuie să aplice la programul Distribution Partner Program.

Distribution Partner Program - Apcom

Societățile comerciale în vederea comercializării produselor Apple pe canale oficiale venite de la Apcom sunt: noumax, iTRADE Integrated Systems, Atex Computer, Bright Distribution, ETA2U și atât. Nu văd pe aici nici un evoMAG, Quickmobile, ITGalaxy, Vexio, Mac Shop,  sau alți selleri din România care vând produse Apple. M-aș bucura dacă ar aplica la acest program, motivul fiind unul singur … clienții au certitudinea că produsele Apple comercializate sunt venite pe canale oficiale și nu aduse din alte zone geografice (gen China, India) unde pot apărea probleme la garanție.

Cunoscând importanța pe care o are interacțiunea față în față cu colaboratorii, am decis să prezentăm personal Distribution Partner Program în cele mai mari orașe din România. Ne-am dorit să ne asigurăm de faptul că partnerii noștri au toate informațiile necesare despre program și beneficiile acestuia. În același timp, am considerat că reprezintă oportunitatea perfectă de a face cunoștință cu potențiali colaboratori alături de care putem crea un parteneriat puternic pe termen lung.

 

Printre principalele beneficii se numără accesul partenerilor la întreg portofoliul Apcom, posibilitatea de a comanda produse personalizate, vizibilitatea asupra disponibilității și a calendarului de livrare, persoană dedicată întregului proces – toate acestea fiind premise necesare pentru identificarea rapidă a celor mai bune oportunități, în funcție de strategia fiecărui partener.

 

Evenimentele de până acum s-au desfășurat în 5 orașe din România și, în același timp, facem tot posibilul pentru a distribui informația în toate orașele.

 

— Mirela Stanciu, General Manager APcom IT Distribution

Apcom beneficii DPP

Vrei să îți crești vânzările?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu