Se pare că pe lângă tunurile care se vor da cu laptopurile, copiii care vor începe școala vor avea de suferit! De ce? Păi din ce se aude, cică vor fi maxim 15 copii într-o clasă, iar restul vor fi distribuiți în altă clasă sau în containere.

Desigur, cu alți profesori noi care vor fi angajați acum pe ultima sută până la începerea anului școlar. Adică copilul tău trebuie să înceapă școala primară și e posibil să aibă 2-3 profesori până în clasa IV-a pentru că de ce nu, unii vor pleca pentru că nu sunt titulari ci doar suplinitori (pe o perioadă determinată).

Copiii din gimnaziu sau liceu sunt deja pe nicăieri cu școala online așa că va fi o harababură gândită pe genunchi de către Sică Mandolină și toți peneliștii.

Nici nu mai are rost să discutăm de tabletele cumpărate și uitate prin sertarele sau cutiile din depozitele Ministerului Educației. Atunci când Pepsiglas o dă de gard, cel mai bine ca să nu te faci și mai rău de cacauă, îți dai demisia și pleci, nu ești făcută pentru viitorul educației copiilor noștri!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu