Simplu. Îl iei pe Robu, primar pentru a doua oară a Timișoarei, îl pui să scrie pe facebook cu like și share cum că avem nevoie de centura de sud care numai apare de multă vreme și nu știu când o să apară.

Chiar dacă îndemnul edilului reales este de a ieși în stradă peste 2-3 săptămâni astfel încât cei de la București, unde trimitem cele mai multe taxe din țară, se gândesc că ar fi bine să ne aprobe un proiect cu ajutorul căruia să fluidizăm traficul greu, creeând o centură de sud, așa cum am făcut cu cea de nord.

centura-sud-nord-timisoara

Acum, probabil mulți or să zică pas, dar pentru cei care vin din Ghiroda, Giarmata-Vii sau cei care fac naveta dimineața, este oribil și frustrant să stai la două semafoare cam 20-30 minute. Aici mă refer la o porțiune de 500m maxim 1000m.

Sunt multe tir-uri care vor să meargă în Șagului dar nu au centură, sunt alte camioane, mașini mici, distribuție și uite așa se face coadă până la hipodrom aproape. Același lucru se întâmplă și seara de la ora 16-18 când intrarea în oraș este blocată.

Din păcate nu ai altă alternativă, decât pe centura de Nord, Dumbrăvița unde traficul este la fel de îngreunat.

[poll id=”15″]


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG