Mă bucur că atunci când ai nevoie să ajungi undeva poți apela la o parcare cu plată, îți faci treaba, dai 2-5 lei și asta e. Cam așa este și cu parcarea plătită de la Bega, unde în weekend tariful este scăzut și oricum nu găsești loc de parcare în fața magazinului sau pe străduțele lăturalnice.

Am luat biletul, am fost cu David la teatrul de păpuși, iar când am plecat trebuia să plătesc la tonomat pentru timpul staționat. Am băgat o bacnotă de 5 lei, timpul petrecut m-a costat 4 lei, iar în loc de emitire rest 1 leu de la tonomat, am primit un bon cu credit 1 leu.

Eu băiat fain, trebuia să mă duc să caut un paznic, să îl întreb cum pot să îmi recuperez acel leu, motorul mergea, ai 20 minute să ieși după ce ai validat/plătit tichetul, deci ce faci? Da, pleci și lași acel leu.

Și uite așa poți face niște bani frumoși de la majoritatea, comozi ca mine, atunci când pleacă din parcare și nu vor să mai aștepte.

Pentru că Timișoara suferă la locurile de parcare, propuneam acum ceva timp, ca parcarea de la finanțe unde sunt vreo 600 de locuri ca în weekend să existe un tarif modic, 2-3lei/oră pentru a câștiga niște bani, decât să stea goală cu 5lei/oră, dar nu interesează pe nimeni.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu