La început mi-a plăcut de Digi24 ca și canal de știri, mai nou au luat-o pe arătură. O știre Digi24 arată nasol pe facebook, pe site și pe mobil. Sunt înnebuniți de reclame și o ard ca și iDevice.ro

De când și-au schimbat siteul cu unul infinite scroll atunci s-a produs schimbarea. Știrile sunt tot mai cancan, surse tot mai dubioase de relatare, iar titlurile încep să devină clickbait.

știre digi24

Ca și publicație de știri, nu văd sensul reclamelor excesive. Da, ai nevoie de conținut, știri, iar publicitatea să fie finuță și aranjată crespunzător, nu peste tot. Pe facebook numai înțelegi care este textul articolului, ce urmează, e doar o îngrămădeală de text + reclame + reclame.

Mai rezist puțin. Aici nu vorbim de știrileprotv, evz, rl, antena și alte site-uri care nu te lasă să vezi content.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Cine spune ca trebuie sa te informezi din facebook ??? Exista inca ziare ,carti , articole tiparite pe Hartie …

  • @ddrakko Eu ma informez de la Digi, fie pe twitter, fie pe facebook. Eu nu citesc alte tabloide. Majoritatea sunt blocate. Aici ma refeream strict la Digi24 si la reclamele tampite afisate pe facebook prin Instant Articles. Pe twitter sau web au reclame adsense. Numai am timp de ziare. Lucrez aproape toata ziua, iar seara mi-o petrec cu cel mic.

  • @ddrakko tu cum citesti stirile? Ce site citesti cel mai mult? M-ai facut curios 🙂

  • Stiri din surse diferite : radio ,tv,ziare si ocazional site-uri,dar nu ma deranjeaza publicitatea,simplu … o ignor ,iar daca este excesiva trec mai departe,adica: arunc ziarul,inchid tv si radio ,blochez telefonul,tableta ,laptopul… nu trebuie sa devenim dependenti de tehnologie,am uitat sa folosim pixul si creionul,iar cei mici sunt mult mai avansati decat noi . Foarte bine ca petreci timp cu cel mic,mai bine cu copilul tau decat cu nervii din publicitate . Sanatate ?

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu