Cum arată o baterie de iPhone 6 după 4 ani de utilizare

by on May 13, 2019, 01:25
4 418

Umflată și îndoită, normal :)

În acest weekend am fost la iFix în Timișoara pentru a îmi schimba bateria pe iPhone 6 după ce 4 ani am tras de ea în toate felurile posibile.

Am ajuns să îl încarc de 2 ori pe zi, acasă când plecam era 100%, iar la birou îl mai încărcam încă o dată. Sigur, am activate toate opțiunile, folosesc datele mobile, locația ori de câte ori am nevoie plus Apple Watch 4 care este conectat tot timpul prin bluetooth.

După scandalul cu bateriile încetinite prin care a trecut Apple acum ceva timp iată că o baterie sub 80% health are nevoie de înlocuire.

Cum a fost experiența cu iFix din Timișoara?

Simplă, rapidă și ușoară. Am ajuns primul la 9:20 sâmbătă, la magazinul din centru de lângă catedrala mitropolitană, l-am rugat pe băiat să îmi schimbe bateria, mi-a scos bonul și asta e. La ora 10:00 era deja ieșit din magazin după ce m-am plimbat puțin prin centru.

În momentul înregistrării, primești sms cu informații legate de reparație iar totul decurge așa cum este și normal. O înlocuire de baterie pentru iPhone 6 sau iPhone 5s durează cam 20-30 minute.

iFix Timișoara

Pentru această înlocuire de acumulator beneficiez de o garanție de 90 de zile, iar dacă nu sunt mulțumit pot cere returnarea banilor sau înlocuirea și acestui acumulator. Mi-a plăcut că au opțiunea de a asista live la înlocuire/reparație iar tot timpul ești înformat de statusul reparației.

Prețul pentru schimbarea acumulatorului la iPhone 6 a fost de 160 lei, 120 lei pentru iPhone 5s sau mai mare pentru alte versiuni mai noi. Accesează site-ul i-Fix.ro și descoperă toate serviciile lor.

4 COMMENTS

  1. Personal, sunt de părere că bateria arăta întreagă în momentul în care stătea în iphone. Pe parcursul procesului de înlocuire, din cauza forței care trebuie aplicată în anumite momente, aceasta se îndoaie sau “prinde diverse alte forme”.
  2. @Vlad după cum arată nu cred că au apăsat ei pe ea. Și dacă te uiți la clipuri pe youtube, aceasta iese foarte ușor dacă îi scoți fișa.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!