În acest weekend am fost la iFix în Timișoara pentru a îmi schimba bateria pe iPhone 6 după ce 4 ani am tras de ea în toate felurile posibile.

Am ajuns să îl încarc de 2 ori pe zi, acasă când plecam era 100%, iar la birou îl mai încărcam încă o dată. Sigur, am activate toate opțiunile, folosesc datele mobile, locația ori de câte ori am nevoie plus Apple Watch 4 care este conectat tot timpul prin bluetooth.

După scandalul cu bateriile încetinite prin care a trecut Apple acum ceva timp iată că o baterie sub 80% health are nevoie de înlocuire.

Cum a fost experiența cu iFix din Timișoara?

Simplă, rapidă și ușoară. Am ajuns primul la 9:20 sâmbătă, la magazinul din centru de lângă catedrala mitropolitană, l-am rugat pe băiat să îmi schimbe bateria, mi-a scos bonul și asta e. La ora 10:00 era deja ieșit din magazin după ce m-am plimbat puțin prin centru.

În momentul înregistrării, primești sms cu informații legate de reparație iar totul decurge așa cum este și normal. O înlocuire de baterie pentru iPhone 6 sau iPhone 5s durează cam 20-30 minute.

iFix Timișoara

Pentru această înlocuire de acumulator beneficiez de o garanție de 90 de zile, iar dacă nu sunt mulțumit pot cere returnarea banilor sau înlocuirea și acestui acumulator. Mi-a plăcut că au opțiunea de a asista live la înlocuire/reparație iar tot timpul ești înformat de statusul reparației.

Prețul pentru schimbarea acumulatorului la iPhone 6 a fost de 160 lei, 120 lei pentru iPhone 5s sau mai mare pentru alte versiuni mai noi. Accesează site-ul i-Fix.ro și descoperă toate serviciile lor.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu