Citeam la Vali cum ar trebui să arate un anunț de angajare în 2019 pentru mileniali și l-am citit pe tot. Well, cam are dreptate iar de aici companiile ar trebui să își noteze toate cele 13 puncte.

Anunț de angajare 2019
Photo by Venveo on Unsplash

Pe lângă aș mai adăuga și eu ceva pentru că am văzut că se întâmplă tot mai des, poate valul de neplăceri, demisii sau tineri care se angajează și stau 2 luni și pleacă, angajatorii ar trebui să își pună mai mult accentul pe angajații vechi.

Angajații vechi sunt aceia care au deja peste 5 ani în companie, au crescut odată cu compania, au tras, au atins obiective s-au bucurat de succese sau de eșecuri și au învățat că loialitatea și respectul sunt două atuuri pe care toți angajații ar trebui să le aibă.

Angajații vechi tac și tac până într-o zi când spun stop și nu se mai uită înapoi. Așa că dragi angajatori, nu uitați de ei, dacă sunt acolo și nu zic nimic nu înseamnă că nu le pasă sau că s-au plafonat, ci pur și simplu muncesc și pentru alții noi. Din păcate, un milenial se angajează pe un salar mult mai mare decât al unui om vechi de care sunt sigur că ați uitat.

Happy jobbing!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu