Scandalul cu cinematograful împarte internetul în două, unii pro alții contra la ce a făcut angajata HM că nu a primit-o pe doamna cu familia monoparentală din dotare. Dacă pe afișul promoțional era scris family iar angajata nu îi oferea pachetul pentru că (motive) atunci aș fi comentat, dar când scrie clar 2 adulți + 1 sau 2 copii, nu îți convine, mergi în altă parte.

Pentru că este un trend să fi monoparental în ziua de astăzi, pentru că doriți egalitate de sexe și pentru că vreți să ieșiți la pensie la aceeași vârstă ca noi, iată cum ar trebui să arate familia monoparentală ca să fie definită corect. Pentru că trendul acesta de a găsi un om cu bani și de ai trânti 1-2 copii ca apoi să bagi divorț și fraierul să îți plătească pensie alimentară, și vai ce femeie de succes ești tu, soluția este simplă:

  • Familia parentală = 2 indivizi legați printr-un act de căsătorie care plătesc impozite separat;
  • Familia monoparentală = 1 individ cu unul sau mai mulți copii care își plătește singur/ă impozitul și care NU TRĂIEȘTE DIN PENSIA ALIMENTARĂ;

Vrei să fi definită ca familie monoparentală atunci renunți la pensia alimentară și te susții singură pentru că ești un părinte potent, nu? Banii copilului să fie puși într-un cont bancar, iar la vârsta de 18 ani, să fie ai lui.

familia monoparentală


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu