Se întâmpla într-o zi de vineri, să îmi cumpăr o sticlă de Coca-Cola la jumate. Beau, beau până când se termină, fiind în mașină vreau să o arunc dar nu aveam unde, așa că am zis lasă când ajung acasă o arunc la tomberon.

Când am ajuns acasă, am luat sticla și am văzut că este un concurs „Kiss and Win” unde trebuie să trimiți codul de sub capac. Având nelimitat, am zis că doar un sms nu strică.

Luat, scris, trimis la 1789. Primesc mesaj înapoi codul este corect, și ai fost înscris la extragerea zilnică unde poți câștiga o colecție de ministicle Coca-Cola. Păstrează dopul pentru validare. Ei na, acum îl mai țin și pe ăsta prin casă, că altceva nu am de făcut.

Sticla a rămas în mașină sub scaun, până duminică seara când am primit sms că am câștigat. Am intrat pe linkul primit, am completat datele, iar în 40 de zile o să primesc pachetul prin curier. Cam mult!

coca-cola-kiss-and-win-ionica


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Salut ! Si eu am primit sms ca am câștigat și tot în maxim 40 de zile ajunge premiul prin curier. Sa speram ca or sa ajunga mai repede. As fi preferat sa câștig 10 sticle de juma de litru, dar umple cu cola. Nu ca astea goale.

  • @cosmin cand le-am primit si eu am vazut ca sunt mini-sticle 🙂
    Le-am primit mai repede de 40 zile, cam o saptamana.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG