Cum activăm emoticoane Emoji pe iPhone.

by on Mar 29, 2014, 18:18
26 25749

Dacă sunteți iubitori de emoticoane Emoji pe iPhone și vreți să le instalați și pe iPad atunci trebuie să urmați niște pași simplii pentru activarea lor, fără necesitatea instalării vreunei aplicații din App Store sau a jailbreak-ului.

Iată câțiva pași simplii pentru activare. Se instalează ca și o nouă tastatură, astfel, trebuie să intrăm în

Settings > General > Keyboard > Add new keyboard > Emoji

Odată instalate le putem accesa din meniul din stânga al tastaturii când scriem mesaje. De obicei se găsesc sub semnul globului de tastatură, pentru că este o altă tastatură cu icoane.

Este chiar simplu, le poți instala și tu!

26 COMMENTS

 1. Bună! Am un Samsung Galaxy Grand Prime, si de fiecare data când încerc sa pun emoji-uri la contacte scrie ca, caracterele nu sunt acceptate. Cum sa fac sa pot sa pun emoji-uri? ?Multumesc anticipat pentru răspuns ☺
 2. am un telefon motorola fire si nu stiu cum pot pune un emoticon atunci cand scriu un mesaj. daca stiu din cap caracterele ( de exemplu zambetul il stiu pe de rost) imi apare dupa aceea emoticonul. dar cum nu le stiu pe toate…
 3. Ceau @anda nu știu cum le poți vedea la tine pe telefon, e posibil să nu fie un plugin sau aplicație ci să fie native din sistemul de operare. Cel mai probabil va trebui să consulți o listă cu emoticoane. Sunt la fel și pe facebook ca și pe Yahoo Messenger, dacă le știi.
 4. Am un iphone 5 si nu pot vedea emoticoanele care le primesc in mesagerie. Ce pot sa fac?
 5. bună @Andreea
  În primul rând trebuie să îți activezi Emoji, după cum ai văzut în articol, iar în al doilea rând, ce fel de mesagerie folosești? Sms, iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp?
  Cel care îți trimite trebuie să folosească și el emoji altfel nu funcționează.
 6. Eu am iPhone 4s si imi sunt activate emoticoanele dar cand apăs butonul dureaza foarte mult pana imi intra cam 1 minut oare de ce ?
 7. Buna!am un iPhone 6 și nu pot vedea emoticoanele pe care le primesc prin sms,pe Messenger le primesc ,dar prin sms îmi apar sub forma semnului întrebării
 8. Bună @Madalina ai încercat să instalezi tastatura Emoji descrisă în articol? Dacă sunt emoticoane instalate suplimentar de utilizator și tu nu le ai, iti apare cu semnul întrebării. ?

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!