Într-un material video de 40 secunde publicat de Statista putem vedea cum a ajuns Apple în 20 de ani cea mai iubită și profitabilă companie în funcție de produsele și serviciile lansate de-a lungul acestor ani.

În primii ani bătălia s-a dat pe Mac și iPod, acestea fiind întrecute de lansarea lui iPhone în 2007, urmând apoi iPad și lansările de servicii care acum însumează aproape 62% din veniturile Apple pe lângă celelalte categorii de produse existente.

Cum a crescut Apple in 20 ani totul in doar 40 secunde

Apple a fost fondată de Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne în 1976 în garajul părinților lui Steve Jobs. Primul produs lansat de ei a fost Apple I sau Apple Computer 1 primul. Ecosistemul Apple conține acum: iPhone, iPad, Mac, Mac mini, MacBook, Mac Studio, iMac, Apple Display, Apple Silicon, AirPods, HomePod, Apple Watch, Apple TV, AirTag, MagSafe precum și servicii ca Apple Music, iCloud, Siri, Apple Pay, Apple Fitness, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News, Podcasts, toate înglobate în propiul magazin de aplicații numit App Store.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu