Cronica Cârcotașiilor a fost cea mai frumoasă emisiune de divertisment văzută la televizor pe Prima TV. Din păcate după scandalul cu Huidu, cu accidentul, curmarea viețiilor, retragerea din TV, lăsând această producție în mâna lui Mihai Găinușă și Codruț Kegheș, care a încercat din răsputeri să îi țină locul lui Șerban.

Acestă schimbare a rezistat până în acest moment când Mihai Găinușă a renunțat la acest proiect din varii motive. Sunt sigur că așteptările sunt mari, publicul numai este același de acum câțiva ani și este din ce în ce mai greu să ții pasul.

Emisiunea era de o adevărată comedie, însă, din momentul ruperii de Șerban, eu pot zice că am văzut 1-2-3 emisiuni. Nu vă pot spune de ce, dar acest umor nu mă făcea să râd absolut deloc, deși Ghiță se uita în continuare.

Cronica Carcotasiilor, Mihai Gainusa si Codrut Keghes

Păcat. Poate noul lor proiect o să fie altceva, dar sper să nu fie un TNR obosit.

A fost o ședință, ieri, la Cronica Cârcotașilor. În acea ședință, am anunțat că nu mai fac parte din echipa Cronica Cârcotașilor. Ulterior, și Codruț Kegheș – Dezbrăcatu, a spus că pleacă din echipă.

Am primit un SMS de la Șerban, în care ne spunea să ne gândim bine, că ori Cronica va continua la altă televiziune, ori va deveni istorie. Ne-a spus și că fiecare din noi, peste vară, ar trebui să-și caute de lucru.

Eu am decis să nu mai fac parte din Cronică.

Nu mă mai regăsesc în emisiunea de acum, în tensiunile și în atmosfera de la Cronică. Am spus asta și la ședință. Este o atmosferă în care se poate face foarte greu divertisment. (sursă)

Se pare căci Șerban Huidu rămâne din umbră producător, tensiunile create în cadrul echipei au forțat anumite persoane să plece.

Baftă, tuturor!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu