Dacă tot a intrat ANAF pe fir și a luat la puricat conturile de Revolut, iată că de acum avem posibilitatea să luăm un credit de nevoi personale direct din aplicația Revolut.

Cine o să îți umble în contul Revolut ca să vadă câți bani ai Ai ghicit, ANAF.

Creditul este negarantat, suma maximă este de 125.000 lei cu dobandă fixă de 6.99 – 15.59% în funcție de fiecare utilizator în parte pe o perioadă de maxim 60 de luni, adică 5 ani cum e la orice altă bancă. Totul se face din aplicație, iar contractul de credit de nevoi personale este semnat folosind o semnătură digitală.

Am verificat în aplicația Revolut acum și nu apare nici un meniu dedicat pentru acest tip de credit, așa că această „ofertă” va fi disponibilă în curând.

Creditul de nevoi personale – în stilul Revolut, este uşor de obţinut, direct din aplicaţie, în câţiva paşi simpli, şi foarte transparent în privinţa costurilor – singurul cost care se percepe fiind dobânda. Nu există comisioane de emitere şi pentru rambursare anticipată şi nici alte costuri ascunse.

 

Împrumutul se adresează, pentru moment, clienţilor Revolut cu istoric de creditare al căror venit poate fi verificat online, însă este un proces etapizat şi, în curând, vom fi în măsură să adăugăm şi alte categorii acceptate. Produsul este oferit doar în moneda locală RON, cu dobândă fixă pe toată perioada creditului, ​​şi o durată de maxim 60 de luni. Ca şi în cazul altor produse Revolut, ne gândim mai întâi la clienţi şi ne străduim să le oferim o experienţă de management al finanţelor personale complet diferită. Produsul nostru este disponibil 24/7 în aplicaţie.

 

Clienţii au libertatea de a accesa creditul cu uşurinţă oricând au nevoie de bani şi pentru suma de care au nevoie, fără bătăi de cap sau comisioane suplimentare, atunci când obţin un împrumut sau îl rambursează

 

— Gabriela Simion, Director General Revolut România

În acest moment în România sunt peste 2 milioane de conturi active, fiind a patra piață europeană după Polonia, Lituania și Irlanda.

Sursă: zf.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu