Counter-Strike este un joc video de tip First-Person Shooter dezvoltat și publicat de Valve Corporation. A fost lansat pentru prima dată ca mod pentru jocul Half-Life în 1999, iar primul joc independent a fost lansat în 2000.

Counter Strike 2 va fi lansat pe sfârșitul lunii august

Counter-Strike este un joc de echipă în care jucătorii pot alege să joace ca teroriști sau antiteroristi. Teroriștii au misiunea de a planta o bombă sau de a îndeplini o serie de obiective, în timp ce antiteroristii au misiunea de a-i opri pe teroriști.

A fost un succes comercial și critic, fiind lăudat pentru gameplay-ul său strategic și captivant. Jocul a fost, de asemenea, un succes în domeniul e-sporturilor, fiind unul dintre cele mai populare jocuri din lume.

Counter-Strike a avut mai multe versiuni de-a lungul anilor, inclusiv:

  • Counter-Strike 1.6 (1999)
  • Counter-Strike: Source (2004)
  • Counter-Strike: Global Offensive (2012)

CSGO ionica si prietenii

Counter-Strike: Global Offensive este cea mai populară versiune a Counter-Strike. Jocul a fost lansat pentru Steam, Windows, macOS, Xbox 360 și PlayStation 3 în august 2012. Pe sfârșitul lunii august va fi lansată noua versiune Counter Strike 2 la care se lucrează de mai mulți ani și care a fost în variantă beta disponibilă pentru unii utilizatori. Nu am primit invitație pentru că în ultimele luni nu am mai jucat CS:GO însă abia aștept lansarea lui CS2.

Tu ești fan Counter Strike?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu