Nu are nevoie de introducere așa că îți spun direct Counter Strike 1.6 pe Steam nu mai funcționează pe macOS Catalina din cauză că este conceput pe 32 biți, iar noul sistem de operare al celor de la Apple suportă doar aplicații pe 64 biți.

E trist să vezi cum cel mai jucat joc for ever devine neutilizabil pe cel mai nou și „șmecher” sistem de operare al celui mai bun brand din lume, Apple. Nu mă interesează nici o altă aplicație, am pierdut asta e am făcut update, dar să nu meargă Counter Strike 1.6 mi se pare chiar aiurea și mă face să mă gândesc să dau roll back la macOS High Sierra.

Aici, trebuie să menționez și faptul că rupții de la Valve nu fac nimic pentru a porta aplicația către 64 biți, ci o dau înainte cu al lor CS : GO care după părerea mea e o mizerie. Am căutat pe net soluții, pe reddit, pe forumuri nimic totul e blank.

Nimic însă pe site-ul Valve, decât în aplicație scrie că dacă vreau să mă joc să îmi instalez BootCamp să pun windows și să îi dau bice. Serios bă? Pun pariu că și voi ați votat cu PSD!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco