Contribuie și tu la Cumințenia Pământului

by on May 22, 2016, 01:06
2 3939

Constantin Brâncuși a realizat sculptura “Cumințenia Pământului” în anul 1cumințenia pământului907, iar aceasta trebuie să aparțină patrimoniului cultura român, pentru că este un tezaur pentru noi. În acest moment este o proprietate privată, însă ea trebuie să fie a mea, a ta și a poporului român!

eMAG s-a implicat în strângerea de fonduri care vor fi donate statului român pentru a putea recupera statueta, însă este necesară o sumă de 11 milioan de euro.

5 milioane sunt alocate din bugetul statului român, iar restul de 7 milioane trebuie să vină de la contribuabili, adică noi cetățenii.

Dacă vrei să implici și să donezi, o poți face folosind următoarele 3 variante:

În funcție de suma aleasă, trebuie să apăsați butonul “adaugă în coș”, iar ulterior trebuie doar să finalizați comanda.

 

 

 

*Toate donațiile colectate de eMAG vor fi direcționate către Ministerul Culturii pentru achiziția sculpturii. Fiecare contribuție va fi autentificată print-run certificat emis de Minister.

2 COMMENTS

  1. Dincolo de valoarea inestimabila a operei as vrea sa subliniez urmatorul lucru: “5 milioane sunt alocate din bugetul statului român, iar restul de 7 milioane trebuie să vină de la contribuabili, adică noi cetățenii.”

    Da, cam asa stau lucrurile. Statul Român nu poate contribui decat 5 milioane iar restul trebuie sa vina de la cei care chiar si-o doresc.
    Restul trageti voi concluziile dupa cum considerati…

  2. @Tot YO s-au strans aproape 150.000€ deci mai avem pana la 7 milioane. Statul roman poate fura, face contracte de miliarde dar nu poate plati o statuie. Sa confiste averile celor care au furat si vor face rost de bani instant.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!