Constantin Brâncuși a realizat sculptura „Cumințenia Pământului” în anul 1cumințenia pământului907, iar aceasta trebuie să aparțină patrimoniului cultura român, pentru că este un tezaur pentru noi. În acest moment este o proprietate privată, însă ea trebuie să fie a mea, a ta și a poporului român!

eMAG s-a implicat în strângerea de fonduri care vor fi donate statului român pentru a putea recupera statueta, însă este necesară o sumă de 11 milioan de euro.

5 milioane sunt alocate din bugetul statului român, iar restul de 7 milioane trebuie să vină de la contribuabili, adică noi cetățenii.

Dacă vrei să implici și să donezi, o poți face folosind următoarele 3 variante:

În funcție de suma aleasă, trebuie să apăsați butonul „adaugă în coș”, iar ulterior trebuie doar să finalizați comanda.

 

 

 

*Toate donațiile colectate de eMAG vor fi direcționate către Ministerul Culturii pentru achiziția sculpturii. Fiecare contribuție va fi autentificată print-run certificat emis de Minister.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Dincolo de valoarea inestimabila a operei as vrea sa subliniez urmatorul lucru: „5 milioane sunt alocate din bugetul statului român, iar restul de 7 milioane trebuie să vină de la contribuabili, adică noi cetățenii.”

    Da, cam asa stau lucrurile. Statul Român nu poate contribui decat 5 milioane iar restul trebuie sa vina de la cei care chiar si-o doresc.
    Restul trageti voi concluziile dupa cum considerati…

  • @tot-yo s-au strans aproape 150.000€ deci mai avem pana la 7 milioane. Statul roman poate fura, face contracte de miliarde dar nu poate plati o statuie. Sa confiste averile celor care au furat si vor face rost de bani instant.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG