iPhone 8

Pentru că așa ne-am obișnuit de fiecare dată înaintea unei lansară apar speculații despre cum va arăta noul iPhone 8, motiv pentru care vă las mai jos diverse poze și videoclipuri.

Zvonurile spun că anul acesta vom avea un telefon memorabil, adică ceva nou, cu multe schimbări. O schimbare importantă pe care aș vrea să o văd este încărcarea wireless. Da, trăim în vremuri când suntem dependenți de priză și asta ne afectează. Dacă combinăm iPhone, Macbook și iPad atunci e ok, dacă nu trebuie să ai un cablu de încărcare la lucru, în mașină acasă și la tine.

Dacă vom vedea un iPhone 8 de 5.8 inch cam așa va arăta:

Sunt aproape convins că nu va exista un iPhone 8 transparent în lasarea din toamnă. Arată bine, însă e doar un concept, iar Apple nu va dori să facă asta. Înseamnă niște costuri enorme.

Cred că este cel mai urât concept pe care l-am văzut anul acesta. Unu pentru că designul e origbil, și doi ecranul acela curbat aduce a Samsung, oribil!

Aici mai putem adăuga și varianta de mai jos cu camere verticale pe spate, primul concept lansat.

Touch Bar

Dacă tehnologia cu Touch Bar de pe Macbook funcționează, de ce să nu o implementeze și în viitorul iPhone 8? E simplu, dispare bara de jos, apare un ecran taptic cu funcții Touch Bar + amprentă și fără buton home.

Mai multe informații pe parcursul anului.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu