O tâmpenie mai mare în țara vieții nu am văzut. Ne mâncă hârtiile și ne învârtim în jurul cozii. Concediul medical nu este valabil și nu poate fi înregistrat, dacă nu are și ștampila doctorului de familie.

Și acum să luăm două cazuri. Ai o problemă de sănătate, este normal să te duci la medicul de familie pentru un consult, tratament sau repaus. Doctorul știe cel mai bine ce trebuie să faci și te îndrumă, dacă e de medical, stai acasă și ai medical.

De când ai primit concediul medical ai 48H să îl duci la firmă. O altă aberație, dacă sunt în medical, cum naiba să îl duc la firmă?!

Dacă ești plecat din județ, la mare la soare și te internezi în spital, te mâncă sfinții. Pe lângă condițiile infecte, ca să primești concediu medical ai nevoie de adeverință de la lucru. Cum băi nene să îți dau adeverință când eu sunt la 500km depărtare? O port cu mine, că poate ajung la spital? Să zicem că faci rost, duci concediul (normal că după 48h) la firmă, acesta nu este valabil fără ștampila doctorului de familie.

Adică, după ce ai fost bolnav, te-ai plimbat, ai suferit mai trebuie să te duci să stai și la coadă la medicul de familie ca să îți pună o ștampilă. Dacă există deja ștampila Spitalului sau a unității care la emis, pentru ce să mă mai duc la medicul de familie?!

Ca să mai pierd o zi de lucru, un bon, nervi, motorină. Sistemul vieții! Avem același sistem de sănătate, iar la internare apari automat în sistem unde, cât, cum și ce ai pațit.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu