Coduri Medicale

by on Jul 16, 2014, 00:00
15

Raluca Sabou a dezvoltat o aplicație pentru iOS care ne oferă toate informațiile legate de ceea ce înseamnă coduri medicale. Fiind prima aplicație de acest gen, are nevoie de ajutorul vostru, așa că dacă întâmpinați probleme, dificultăți în a o folosi sau dacă aveți ceva idei de îmbunătățire le puteți trimite pe adresa ei de mail [email protected]

Aplicatia include diverse liste standardizate de coduri medicale.

Listele de standarde incluse in versiunea curenta:
– PE 999 Coduri Numerice
Sursa: Clasificatia internationala a maladiilor, revizia a X-a, OMS.
- Lista urgentelor medico-chiruricale
- Codificarea procedurilor CIM-10-AM
Sursa: Clasificarea statistica internationala a bolilor si problemelor de sanatate inrudite, Revizia 10, Modificarea australiana, Iulie 2002, Volumul III. Sursa corespondenta coduri vechi/noi: Lista proceduri ROviDRG 2011.

IN CURAND:
– Codificarea diagnosticelor CIM-10-AM
Sursa: Clasificarea statistica internationala a bolilor si
problemelor de sanatate inrudite, Revizia 10, Modificarea australiana,
Iulie 2002, Volumul I.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/ro/app/codurimedicale/id893635344?mt=8″/]

15 COMMENTS

  1. Multumim celor care ne-au trimis mesaje pentru imbunatatirea aplicatiei, cat si pentru introducerea de noi coduri. Astept in continuare mesajele voastre.
  2. Multumesc de apreciere. Vreau sa va anunt pe aceasta cale ca in maxim 2 luni voi lansa inca o aplicatie extrem de utila si necesara in prezent. Revin cu link-ul aplicatiei imediat ce e disponibila in apple store.
  3. Bună @Raluca Mă bucur pentru noua ta aplicație, după ce ai confirmarea că a fost aprobată de Apple, revino te rog cu un link 🙂

    Cheers.

  4. @ionica multumesc pt mesaj. Aplicatiile sunt momentan indisponibile pt download deoarece sunt in curs de actualizare. Variantele deja downloadate sunt functionale.
  5. Nu mai sunt update-uri pt aplicatie si momentan contul de developer nu mai e activ. Imi cer scuze pt neplacerile cauzate.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!