Compania națională de autostrăzi va monta în zona localității Chitila, paraței cu rulouri pentru a îi proteja pe cei care merg cu viteză și derapează. Sistemul cu parapeți tip rulou este folosit tot mai des pentru a împiedica impactul frontal sau lateral dispersând energia impactului în lungul parapetului folosindu-se de aceste role.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a demarat lucrările de montare a parapetelor rutiere pe rulouri, pe DN 7, la ieșirea din localitatea Chitila. Acestea se vor afla între pozițiile kilometrice 14+700 – 14+920 – parapete marginal dreapta, km 14+750 – 14+920 – parapete marginal stânga și km 18+700 – 18+820 – parapete marginal stânga, informează CNAIR.

– Digi24.ro

Acestea nu sunt ieftine, însă dacă își vor demonstra utilitatea le vom vedea peste tot în zonele cu risc ridicat de accidente, mai ales în curbe. Dacă viteza de drum nu este adaptată condițiilor meteo este posibil să faceți accident, iar dacă dai într-un parapet îți cam faci mașina praf.

Că tot vine sezonul rece, să nu uitați să vă cumpărați cauciucuri de iarnă, noi, nefolosite pentru a nu avea neplăceri în timpul iernii. Nu folosiți cauciucuri second-hand sau reșapate!

vezi lista cu oferte la cauciucurile de iarnă!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu