De când sunt utilizator de MacBook folosesc Paste. Zilele trecute am avut plăcuta supriză să văd că au lansat și aplicația Paste 2 pentru iOS, complet gratuită. Normal, am downloadat-o și am început să o folosesc. Ca să puteți sincroniza datele, trebuie să aveți ultima versiune pe macOS și să activați iCloud Sync.

Paste reține toate linkurile pe care tu le salvezi. Aici ne vom extinde și la imagini, texte (indiferent de lungime), mai exact la orice dai Copy el rămâne salvat în clipboard și în aplicație. Dacă vreodată ai copiat ceva, acesta rămâne salvat și poți căuta după cuvinte, linkuri ca să îl găsești.

Aici puteți crea și categorii, să vă fie mai ușor de gestionat, etc. Eu nu le folosesc, totul la grămadă și caut după cuvinte direct în search.

Ce face aplicația Paste 2 pe iOS?

Se sincronizează cu cea de pe macOS, făcând ca datele să fie conectate de pe o platformă pe alta fără probleme. Adică ce salvezi pe iPhone o să regăsești pe MacBook și invers, exact ca și Universal Clipboard dezvoltat de Apple, însă nu așa de complex.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată din App Store folosind acest link. Mai multe informații pe site.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu