Cif curata Romania. Cum? Simplu, cu ajutorul tau.

by on Feb 23, 2014, 00:41
0

Cif curata Romania, este o campanie menita sa ajute la “stergerea” mesajelor scrise pe blocuri, cladiri, fatade sau alte zone din orasul tau, acum tu poti face diferenta. Cum?

Cif Curata Romania - iSay.ro

Mesajele agresive/discriminatorii de pe peretii oraselor in care locuim, sunt adesea scrise de cei carora le place pictura, arta, desenul, dar din punct de vedere estetic sau a continutului lor acestea au un mesaj negativ.

Pentru a-i proteja pe copii nostrii, dar si pe fiecare dintre noi impotriva acestui tip de “violenta” Cif desfasoara o campanie prin care, cu ajutorul tau va curata “peretii” de aceste mazgalituri.

Pentru acest lucru exista aplicatia oficiala de Facebook a campaniei “Cif curata Romania” si o poti accesa urmand acest link si alaturandu-te acestui grup, ajuti orasul tau sa devina mai curat “visual”.

Daca detii un smartphone cu sistem Android atunci poti descarca aplicatia din Google Play sau daca ai un iPhone o poti descarca folosind acest link.

*momentan aplicatia pentru iOS intampina cateva probleme de ordin tehnic, va reveni curand in App Store ca sa va pot oferi link-ul de download.

Asa ca avem nevoie de ajutorul tau pentru a convinge pe toata lumea sa foloseasca unul dintre canalele de mai sus (facebook, android, iOS) pentru a trimite fotografii si a se implica in aceasta campanie.

Pe scurt, mecanismul de sutinere/implicare e urmatorul:

  • Tu vezi o astfel de imagine pe strada, faci o fotografie si o incarci folosind unul dintre mijloacele de mai sus.
  • Imaginile trimise sunt analizate de o comisie si in functie de anumite criterii (trecute in regulament) se va decide ce locuri vor fi curatate.
  • Apoi o echipa specializata se va ocupa de inlaturarea acestor mesaje, atat cu produse Cif, cat si cu solutii de curatare special concepute pentru exterior.
  • Fotografiile cu locurile trimise, curatate, vor fi disponibile in galeriile dedicate de pe website, aplicatiile de Facebook si mobil.

Tu ce zici? Te bagi?

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!