Cif curata Romania, este o campanie menita sa ajute la „stergerea” mesajelor scrise pe blocuri, cladiri, fatade sau alte zone din orasul tau, acum tu poti face diferenta. Cum?

Cif Curata Romania - iSay.ro

Mesajele agresive/discriminatorii de pe peretii oraselor in care locuim, sunt adesea scrise de cei carora le place pictura, arta, desenul, dar din punct de vedere estetic sau a continutului lor acestea au un mesaj negativ.

Pentru a-i proteja pe copii nostrii, dar si pe fiecare dintre noi impotriva acestui tip de „violenta” Cif desfasoara o campanie prin care, cu ajutorul tau va curata „peretii” de aceste mazgalituri.

Pentru acest lucru exista aplicatia oficiala de Facebook a campaniei „Cif curata Romania” si o poti accesa urmand acest link si alaturandu-te acestui grup, ajuti orasul tau sa devina mai curat „visual”.

Daca detii un smartphone cu sistem Android atunci poti descarca aplicatia din Google Play sau daca ai un iPhone o poti descarca folosind acest link.

*momentan aplicatia pentru iOS intampina cateva probleme de ordin tehnic, va reveni curand in App Store ca sa va pot oferi link-ul de download.

Asa ca avem nevoie de ajutorul tau pentru a convinge pe toata lumea sa foloseasca unul dintre canalele de mai sus (facebook, android, iOS) pentru a trimite fotografii si a se implica in aceasta campanie.

Pe scurt, mecanismul de sutinere/implicare e urmatorul:

  • Tu vezi o astfel de imagine pe strada, faci o fotografie si o incarci folosind unul dintre mijloacele de mai sus.
  • Imaginile trimise sunt analizate de o comisie si in functie de anumite criterii (trecute in regulament) se va decide ce locuri vor fi curatate.
  • Apoi o echipa specializata se va ocupa de inlaturarea acestor mesaje, atat cu produse Cif, cat si cu solutii de curatare special concepute pentru exterior.
  • Fotografiile cu locurile trimise, curatate, vor fi disponibile in galeriile dedicate de pe website, aplicatiile de Facebook si mobil.

Tu ce zici? Te bagi?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu