Doamna Viorica Dăncilă a revenit mai repede cu o zi din concediul „bine-meritat” și a trimis o scrisoare către UE. Ce spune prim vice-președintele Frans Timmermans despre România în rândurile de mai jos.

Ea, fiind o analfabetă extraordinară, nu cred că a reușit să își scrie singură scrisoarea, motiv pentru care aceasta a fost scrisă de Daddy Dragnea, la un pahar de vorbă cu Carmencita și Mulguța.

frans timmermans

După toate incidentele din 10 august unde Jandragmeria a venit pregătit de ultimul război, încă aștept să văd ce se va întâmpla cu cei care au condus aceste orori! E clar, Dragnea trebuie să plece, iar împreună cu el toate maimuțele motostivuitoriste din toate ministerele.

Problema Romaniei este una tipica pentru tarile din Lumea a Treia, adica pentru acele tari din Africa si Asia care, desi sunt pline de resurse naturale, se zbat in cea mai crunta saracie din cauza prostiei si a hotiei care colcaie in acele tari.

Desi parea ca mergeti pe drumul cel bun, in ultimul an ati regresat enorm din cauza resursei umane de proasta calitate care a ajuns in fruntea tarii.

Aceasta resursa umana e de o calitate atat de jalnica incat reprezentantii ei, dupa ce ca sunt hoti, sunt atat de prosti incat isi inchipuie ca pot pacali pe toata lumea, desi ei nu sunt capabili sa comunice nici macar in limba materna.

Mai elegant de atat, nu stiu cum sa o spun, dar totusi o voi face: problema Romaniei e ca unul din trei pesedisti e la fel de corupt ca ceilalti doi!


Daca nici acum nu pricepeti, inseamna ca nu mai e nimic de facut, va salut si n-am cuvinte! Nimeni nu va poate face binele cu forta…”

Acestea fiind spuse, sper că toți cei care ați fost agresați verbal sau fizic la evenimentele din 10 august ați fost să depuneți reclamație împotriva Jandragmeriei pentru că ei au fost să își scoată certificat medico-legal.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu