Titlul e puțin întors, tocmai pentru a vă atrage atenția să verificați toate serviciile medicale și medicamentele înregistrate pe cardul tău de sănătate. Desigur, trebuie să fiți asigurat și să aveți semnătură electronică sau să așteptați până la anul când apar noile buletine.

Începând din 10 august, românii care au un card de sănătate pe care l-au utilizat în ultimii ani, pot cere un desfășurător cu toate serviciile medicale de care au beneficiat plus tratamentul aferent.

Așa cum spuneam în titlu, verificați dacă ați fost internat la Iași, dacă ați fost răcit la Suceava sau dacă ați avut bronșită la București. Dacă nu există nici o astfel de fraudă cu cardurile de sănătate, atunci totul o să fie ok și aveți datele corecte.

Cum aflii ce ai pe cardul de sănătate?

Eh, ca în românia lui 20-20, faci o cerere de mână o semnezi cu albastru frumos să nu ieși din chenar, trebuie să fii neaparat asiguratul sau să faci o împuternicire notarială, iei tramvaiul și te duci la casa de asigurări de sănătate, iei bon de ordine, stai la coadă. Digitalizare neică și mai aștepți și 45 de zile!

Cererea, completată şi semnată de către persoana asigurată sau, după caz, de reprezentantul legal al acesteia, se depune la sediul casei de asigurări de sănătate sau se transmite prin e-mail cu semnătură electronică şi este însoţită, după caz, de copia actului de împuternicire

Când îi aud pe tâmpiții ăștia cu semnătură electronică îmi vine să îi scuip în gură!!!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu