Conform celor de la Realitatea șmecherii de la butoane vor să interzică mai multe drepturi celor care NU se vaccinează, ceea ce din punctul meu de vedere e un pic ilegal.

Da, mințim poporul cu televizorul cam de 30 de ani încoace și încă funcționează.

Ce vor păți cei care nu se vaccinează?

 1. NU vor mai putea intra în restaurante;
 2. NU vor mai putea călători cu avionul;
 3. NU vor mai putea intra în unele țări;
 4. NU vor mai putea munci în anumite firme;
 5. NU vor mai avea acces la concerte și spectacole;
 6. NU vor mai intra pe stadioane.

Hai să îi spunem „listă scurtă”, însă sunt aproape convins că băieții au un plan mult mai mare pentru cei care nu vor să se vaccineze și vor veni cu tot felul de aberații doar ca să te facă să te vaccinezi că altfel „ai atâtea de pierdut”!

Pandemie, virus, morți, lockdown, carantină zonală, firme închise, șomeri, criză, interese, vaccin, manipulare, frică, control … până când?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Pana cand 5G va fi la putere si vor fi vaccinati peste 80% dintre oamenii planetei. Asa lucreaza noua ordine mondiala. Subtil!
  In avion, mai mult ca sigur n-o sa urci fara test covid+carantina sau vaccin.

 • @marius nici la unguri sau in alte tari nu o sa mergi fara adeverinta 😀

 • @Marius Ce treabă are 5G-ul cu vaccinurile? 🙂
  De ce e 5G în general o problemă?

  @ionica Tu o să te vaccinezi?

 • Bună,
  Sincer, nu cred că o să se întâmple asta, pentru că obligativitatea vaccinării, în sine, este o încălcare a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului. Desigur, obligaţia de a ne supune vaccinării pentru prevenirea bolilor transmisibile nu înseamnă şi obligaţia de a suporta/accepta greşelile medicale legate de administrarea vaccinului sau de a fi cobaiul unor experimente medicale. Eu zic că o să putem avea o viaţă normală, însă vom fi nevoiţi să prezentăm un test negativ cu siguranţă, şi atunci va fi suficient.
  Multă sănătate tuturor!

 • „…sau de a fi cobaiul unor experimente medicale”

  Experimentele medicale s-au făcut înainte de aprobarea pentru uz public. Ba chiar au fost versiuni ale vaccinului care au dat reacții adverse, motiv pentru care nu doar că nu au primit undă verde, dar au oprit chiar și testările pe voluntari.

  Vaccinurile aprobate sunt sigure, dovadă stau cei 0,2% cazuri cu efecte adverse, dar și alea minore.
  Uitați două cazuri de dezinformări ale antivaxerilor: https://pressone.ro/asistenta-portughezasi-medicul-grec-doua-cazuri-de-continut-fals-si-alarmist-despre-efectele-secundare-ale-vaccinului-anti-covid

  Faptul în sine că trebuie să recurgă la minciuni arată că nu există cazuri reale de efecte adverse grave.

  Din punctul meu de vedere, posesorii de bloguri, ca și „influenceri” ar trebui să ajute la combaterea dezinformării

 • @catalin-tanase eu nu sunt în măsură să spun cuiva să se vaccineze sau nu. Fiecare are propria alegere. Da, recomand produse IT și altele pe care le-am folosit, dar nu despre vaccin sau alte medicamente care ar putea pune în periocol sănătatea cuiva, deasta există doctori sau minister al sănătății.

 • Tocmai, de asta există doctori, iar ei sunt singurii în măsură să facă recomandări. Dar având în vedere că există un curent antivax, mi s-ar părea corect ca mesajul acelor specialiști să fie distribuit mai departe, să fie ajutați. Nu de alta, dar uite ce intenție de vaccinare mică avem în sondaje

 • Tot timpul vor exista pareri pro/contra iar domeniul sanatatii nu cred ca este pentru mine, x sau y ci pentru Guvern/Ministerul Sanatatii. Ei trebuie sa se asigure ca mesajul clar ajunge la popor insa in ultimii 30 de ani, mesajul a ajuns la popor doar cand sunt alegeri in rest ii doare in dos. Asa ca „La vie en rose”.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu