E clar, data numai poate fi modificată astfel, Apple urmează să arate lumii întregi ceea ce au pregătit un an de zile, de la lansarea iPhone 5S și până la iPhone 6. Iată ceea ce vom afla în acest Keynote din 9 septembrie.

1. iPhone 6

Fie că vorbim de varianta de 4.7 inch sau cea de 5.5 inch, trebuie să știm că piața actuală de smartphoneuri este atât de diversificată încât Apple trebuia să acopere și acest segment.

iPhone 6

2. iWatch

Apple din totdeauna a știut să aibe în spatele fiecărui proiect un om de renume, astfel cu “achizițiile” făcute până acum în materie de oameni care să lucreze la acest ceas, putem spune că va fi ceva nou. Nu știm foarte multe detalii, chiar puține aș putea spune, pentru că toată atenția a fost asupra noului iPhone 6. Sunt multe zvonuri dar nici unul nu este de încredere astfel, cel mai bine lăsăm totul pentru 9 septembrie pentru a afla exact.

iWatch

3. iOS 8

Noul sistem iOS 8 care este bazat în proporție de 90% pe iOS 7 însă aduce doar funcții importante pentru sistem, aduce noi aplicații dar și un nou mod de interacționare cu dispozitivul având la bază un iPhone, un iWatch și un sistem optimizat.

iOS 8

4. iPad Air 2

Chiar dacă Apple va decide să nu ofere informații despre noul său iPad Air 2 care poate doar în octombrie să fie lansat sau de ce nu să avem o surpriză și totul să fie pregătit pentru această lansare, să avem toate datele cu ne aduce nou, însă nu cred.

iPad Air 2

5. Mac OS X Yosemite

Acesta este cel mai așteptat moment sau produs (pentru mine) pe care îl va oferi Apple la conferinta din 9 septembrie. De ce? Păi lucrurile sunt simple, iPhone 6 va avea un preț mare, mai ales pentru România, iPad Air momentan nu mi-l permit, iar iOS 8 va veni automat pe iPhone 4S. Știu e vechi, dar va merge așa cum a mers și iOS 7.

Însă abia aștept să înstalez noua versiune de OS X Yosemite care mi se pare cea mai extraordinară de până acum acum.

OS X Yosemite

Tu ce așteptări ai?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu