Evenimentul Apple s-a amânat pentru luna aprilie când vom vedea primul iMac cu procesor M1X. Până atunci aflăm astăzi dintr-un zvon al lui @LeaksApplePro ce MacBook-uri va lansa Apple în 2021

Zvonurile spun că aceste noi MacBook-uri se vor lansa abia în Q4 din 2021 (iulie – septembrie) și vor fi după cum urmează:

MacBook Pro 16”

  • M1X ARM with 16 cores

MacBook Air 13”

  • M1 with 8 cores, fără alte modificări

MacBook Pro 14”

  • Mini LED
  • 1xHDMI, 1x SD card, 3x USB-C și 1x USB-A

Toate aceste modificări s-ar putea să fie în beneficiul utilizatorilor pentru că Apple nu vrea să modifice prețurile. Aici va trebuie să așteptăm și să vedem evenimentul de lansare al produselor.

Interesant este faptul că sistemul de răcire ar putea fi schimbat atât pe MacBook Pro 14” cât și pe cel de 16”. Așteptăm niște poze cu acest nou sistem, până atunci, conform @LeaksApplePro noul sistem de răcire va putea elimina căldura din interior mult mai bine decât până acum.


*acest articol va fi actualizat cu noi zvonuri atunci când vor apărea


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Oare ar fi ceva sanse sa modernizeze design-ul la Air? Mi-as dori unul pt uz personal dar rama display-ului e oribila. Pro ar trebui sa vina cu un design mai modern dar ar fi overkill pt browsing si filme.

  • @andreig anul acesta în nici un caz, la anul poate or să renunțe la el și rămân cu cel de 13 Pro și 14. Habar nu am, eu nu am treabă cu designul, mă interesează mai mult funcționalitățile, iar bateria pe M1 Pro este genială. Am avut și 20 ore de browsing și youtube

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu