Cochetez cu această idee cam de 1 an și ceva, mă întreb zilnic și în sfârșit am găsit răspunsul la ce înseamnă pentru mine adevărata fericire. Nu există lucruri materiale care să suplinească sănătatea sau existența unui suflet în mersul vieții tale pe acest pământ.

Photo by Jerry Kiesewetter on Unsplash

Nu avem de ales între trăim astazi ultima zi sau mai avem 1 an. Tineri, bătrâni, cu toții ajungem la 2m under și între 4 scânduri, însă contează cum o facem și ce alegem să lăsăm în urmă!

Văd tot mai mulți oameni nefericiți care aleargă după bunuri și uită să mai fie oameni, cu ei, cu cei din jurul lor, dar cel mai important cu familia lor. La o anumită vârstă, lucrurile încep să prindă diverse forme, bune sau mai puțin bune, ambele te vor duce către ceea ce trebuie să facă sufletul tău aici!

Viața nu înseamnă doar cea mai mișto mașină sau cea mai pizdă casă sau cea mai tunată nevastă, ci înseamnă respect, bunătate și simplitate! Bucură-te de momentele unice pe care le ai cu cei din jurul tău astăzi, pentru că, mâine s-ar putea să fie prea târziu.

Ce luăm cu noi atunci când nu mai suntem printre cei dragi? Exact, nimic.

Așa că vă pun întrebarea din titlu, ce înseamnă pentru voi fericirea? Dacă aveți bunătatea și plăcerea să îmi răspundeți la ea, aș aprecia. Mulțumesc.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Pentru mine, fericirea înseamnă să știu să apreciez ce a deja. Da, evident că vreau mai mult, dar asta nu înseamnă că nu apreciez ce am acum. Și nu, nu mă refer doar la lucruri materiale

    • @catalin-tanase tocmai că aceste lucruri le conștientizezi după o anumită vârstă, experiență. După cum se spune, toate la timpul lor, dar fă totul pentru tine și familie, restul sunt detalii.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG