Da știm cu toții miturile despre polițiști, chiar dacă majoritatea dintre ele sunt adevărate, nu putem trage concluzia că toți sunt … !

Din fericire, Marian Godină este acel polițist care te face să râzi indiferent de starea în care te aflii, pentru că nu-i așa, o glumă spusă bine dar mai mult de atât, scrisă românește, așa cum trebuie. Îl urmăresc de câteva luni bune și râd cu poftă la postările de pe facebook și de pe blog.

Da, Marian este un polițist care are blog, cont de facebook și scrie întâmplări funny. La un moment dat și eu m-am gândit să scriu o carte, dar am renunțat, ar fi prea multe foi.

Ce s-a întâmplat?

Săptămâna trecută Marian Godină și-a publicat cartea „FLASH-URI DIN SENS OPUS”, o care cu un succes enorm, mai ales că s-a vândut în primele ore ca pâinea caldă. Marian, a fost luat prin surprindere de cererea mare, astfel i-a luat o zi întreagă să scrie, defapt să își lase autograful pe fiecare în parte.

Cei care doresc să achiziționeze cartea o pot face pe www.curteaveche.ro www.emag.ro și costă 29 lei. Eu doar ce am făcut comandă. răzvanbb a fost mai norocos și le-a primit direct de la autor 🙂

flash-uri-din-sens-opus-marian-godina

Din păcate primul capitol al cărții este unul care scoate la iveală o discuție între Marian și chestorul Poliției Brașov, un om care ar trebui să fie în slujba cetățeanului și pentru cetățean. Defapt aici nu vorbim de așa ceva.

Am ales să citesc pe mytex.ro acest capitol și să văd câtă nesimțire, batjocură și vrăjeală poate exista în acest sistem infect în care trăim cu toții, fiind conduși de acești mizerabili.

Colac peste pupăză, văd o supărare mare în postările lui Marian pe facebook, citesc astăzi articolele apărute în preșă și observ că deja este declanșată o anchetă a Corpului de Control al IGPR la IPJ Brașov, în cazul Godină, referitor la ceea ce a scris Marian în carte dar și asupra faptului că a îndrăznit să îi ridice permisul unui conducător auto care nu a dat prioritate pe trecerea de pietoni. Doamna din dreapta fiind directoarea Cruciei Roșii care i-a făcut reclamație și a apelat la pile pentru a îl sancționa pe cel care și-a făcut treaba conform legii.

Știți voi acea carte pe care toți ar trebui să o respectăm. Sper să scăpăm de acești infecți. Dacă vreți să semnați petiția pentru înlăturarea doamnei, puteți da click aici. Alți 4621 au făcut-o deja (până la momentul postării).

Update

Mai jos puteți găsi dialogul dintre Godină și șoferul căruia i se reținut permisul. Vezi dacă ai intrare?

 

Iar aici avem discuția cu șoferul înregistrată. Inspirat 🙂

 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG