Așa sună postarea unei tinere pe un forum din New York, caut soț cu mulți bani. Mai toți bogătașii își petrec vremea și mai scriu una alta pe acolo. O tânără de 25 de ani vrea să își găsească „iubirea” care să aducă acasă pe an peste 500 mii de $.

Adică o curvă.

caut sot bogat

Primește și răspunsul chiar de la JP Morgan, CEO

Draga Ms. Pretty,

Am citit postarea ta cu mare interes. Cred ca exista o multime de fete care au intrebari similare cu ale tale. Permite-mi, te rog, sa analizez situatia ca un investitor profesionist.
Venitul meu anual depaseste suma de 500 de mii de dolari, asa cum ceri, sa nu se creada ca pierd timpul aici.
Din punctul de vedere al unui om de afaceri nu e o decizie buna sa se insoare cu tine. Raspunsul e simplu, asa ca da-mi voie sa-ti explic. (sursă)

Pune detaliile deoparte, ceea ce incercam sa facem este un schimb de “frumusete” si “bani”: Persoana A ofera frumusete si persoana B plateste pentru ea, cinstit.
Cu toate acestea, exista o problema grava aici, frumusetea ta va disparea, dar banii mei nu vor pleca fara un motiv intemeiat. De fapt, venitul meu va creste de la un an la altul, dar tu nu poti fi mai frumoasa an dupa an.

Prin urmare, din punct de vedere economic eu sunt un activ de apreciere, iar tu unul de depreciere. Nu vorbim de o depreciere normala, ci de o depreciere exponentiala. Daca asta este singurul tau bun, valoarea ta va scadea extrem de mult dupa 10 ani.

Folosind termenii de pe Wall Street, fiecare tranzactionare are o pozitie. Intalnirea cu tine este de asemenea o “pozitie de tranzactionare”. Daca valoarea schimbului scade, vindem si nu este o idee buna sa o pastram pe termen lung – lucru valabil si pentru casatoria pe care tu o vrei.
Pare dur sa zic asta, dar pentru a fi o decizie inteleapta orice activ cu o valoare mare de depreciere va fi vandut sau “inchiriat”.

Oricine castiga peste 500 de mii dolari pe an nu este un prost; ne vom intalni cu tine, dar nu ne vom casatorii cu tine. Te sfatuiesc sa nu mai cauti indicii pentru a te casatorii cu un tip bogat. Ai putea face tu ceva pentru a castiga peste 500 de mii dolari pe an. Ai mai multe sanse decat sa gasesti un prost bogat.

Sper ca acest raspuns te ajuta

semnat,

J.P. Morgan CEO


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu