În această toamnă pe lângă noile iPhone 2018 ce urmează a fi lansate luna viitoare, Google Pixel 3 apare în primele imagini scurse pe internet. Atât partea frontală, cât și spatele sunt aproape identice ca versiunea de anul trecut Pixel 2.

În cutia originală, avem căștile, cablul de încărcare Type-C, un adaptor Type-C către jack pentru că și ei au renunțat la mufa jack și un adaptor.

Data lansării ar fi preconizată pentru 4 octombrie 2018 conform spuselor celor de la Famebit. Atât Pixel și Pixel 2 au fost prezentate tot pe data de 4 octombrie. Precomenzile vor putea fi făcute imediat după conferință, iar telefoanele vor fi livrate în maxim 2 săptămâni.

Din punctul meu de vedere, prețul lui Pixel 3 ar fi de 950 dolari, iar varianta Pixel 3XL ar fi 1100 dolari.

Ecranul pentru Pixel 3 este de 5.4 inch cu aspect 18:9, iar pentru Pixel 3XL avem 6.2 inch cu 19:9. Specificațiile complete pe partea de hardware încă nu se cunosc, însă, toți utilizatorii de Pixel își doresc o îmbunătățire a camerei foto dar și a specificațiilor. Google Pixel 2 XL din punctul meu de vedere este considerat cel mai bun telefon pe partea de cameră foto.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu