Câtă nesimțire, se scumpește gazul la E.ON cu 60%

by on Mar 15, 2020, 10:36
5 182

Vineri, lucrând de acasă m-am trezit cu o doamnă cu un badge de E.ON la ușă să îmi spună că se scumpește gazul la E.ON, dar are ea o ofertă dacă trec cu factura de curent la ei, o să îmi dea un preț preferențial de 0.5 lei / kWv și 1.5 lei / m3 la gaz. Mi-a propus să îmi cumpăr și o centrală de la ei …

Dacă nu adaug și curentul la E.ON prețul la gaz se va mări de la 1.5 la 2.5 lei / m3 din aprilie sau mai, adică cu 60% mai mare față de prețul actual. Cică se liberalizează piața!

Bravo mă!

Luna trecută doar ce am primit o ofertă de la ENEL și am semnat pentru 0.37 lei / kW pentru încă 1 an de zile. Anul trecut am avut 0.35 lei / kW. E interesant, pentru că îți trimit mail, iar dacă în 14 zile nu răspunzi la email, te trece direct pe oferta trimisă de ei. Interesant cum oferta făcută de ei a fost de 0.407 lei / kW.

Adică, un pic cu șapca, dacă nu răspunzi aia e plătești mai mult pentru că a crescut in flația s-au schimbat prețurile, etc. Nu vă fie frică de coronavirus, statul român veghează pentru sănătatea și confortul tău. Era clar că urmează scumpiri de prețuri cu șapca, iar statul nu o să facă nimic!

Rugămintea mea este să verificați ce ofertă aveți, cât plătiți pe kW și treceți pe o ofertă convenabilă. Dacă folosiți până în 250kW / lună cea mai bună ofertă e Enel Simplu Anual, dacă depășiți nr acesta de kW, o să plătiți un abonament lunar / zi + fiecare kW.

Pentru E.ON nu știu ce oferte sunt, nu m-am interesat și nici nu o să o fac. Dacă vreți puteți căuta pe net sau pe site-ul lor sau chiar puteți în Call Center pentru mai multe detalii.

5 COMMENTS

  1. De ce ai sters articolul “Guvernul german oferă ajutor companiilor 550 miliarde de euro. România ce oferă? “
  2. @Dragos pentru ca informatiile privind retetele compensate nu erau corecte. A fost o eroare la o farmacie nu la toate. Restul, cu germania si banii dati pentru companiile private era adevarat. Eventual o sa il modific si il republic.
  3. Am inteles. Eu l-am citit tot dar nu-mi explicam de ce l-ai scos. Aveti grija de voi zilele astea! (mai multa decat normal, m-ai inteles tu)
  4. O sa il republic 🙂
    Multumesc la fel! Stam in casa momentan, nu iesim niciunde, am primit notificare din global, home office 30 zile obligatoriu 😷

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!