Vineri, lucrând de acasă m-am trezit cu o doamnă cu un badge de E.ON la ușă să îmi spună că se scumpește gazul la E.ON, dar are ea o ofertă dacă trec cu factura de curent la ei, o să îmi dea un preț preferențial de 0.5 lei / kWv și 1.5 lei / m3 la gaz. Mi-a propus să îmi cumpăr și o centrală de la ei …

Dacă nu adaug și curentul la E.ON prețul la gaz se va mări de la 1.5 la 2.5 lei / m3 din aprilie sau mai, adică cu 60% mai mare față de prețul actual. Cică se liberalizează piața!

Bravo mă!

Luna trecută doar ce am primit o ofertă de la ENEL și am semnat pentru 0.37 lei / kW pentru încă 1 an de zile. Anul trecut am avut 0.35 lei / kW. E interesant, pentru că îți trimit mail, iar dacă în 14 zile nu răspunzi la email, te trece direct pe oferta trimisă de ei. Interesant cum oferta făcută de ei a fost de 0.407 lei / kW.

Adică, un pic cu șapca, dacă nu răspunzi aia e plătești mai mult pentru că a crescut in flația s-au schimbat prețurile, etc. Nu vă fie frică de coronavirus, statul român veghează pentru sănătatea și confortul tău. Era clar că urmează scumpiri de prețuri cu șapca, iar statul nu o să facă nimic!

Rugămintea mea este să verificați ce ofertă aveți, cât plătiți pe kW și treceți pe o ofertă convenabilă. Dacă folosiți până în 250kW / lună cea mai bună ofertă e Enel Simplu Anual, dacă depășiți nr acesta de kW, o să plătiți un abonament lunar / zi + fiecare kW.

Pentru E.ON nu știu ce oferte sunt, nu m-am interesat și nici nu o să o fac. Dacă vreți puteți căuta pe net sau pe site-ul lor sau chiar puteți în Call Center pentru mai multe detalii.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu