Despre AmpliFi HD de la Ubiquiti am vorbit în acest articol unde vă spuneam cât de ușor este de configurat, de folosit și de întreținut pe mai departe. Un update de firmware se face la fel de simplu, printr-un buton sau prin atingerea ecranului tactil.

Tot aici, prin aplicația de iOS dedicată poți avea acces la informațiile routerului de oriunde în lume, și mai mult poți face modificări.

De-a lungul timpului, intervin diverse fix-uri, bug-uri descoperite sau de securitate. Toate acestea se fac printr-un update de firmware care este disponibil în aplicație (ar fi fost mișto să te anunțe printr-o notificare, poate pe viitor) sau direct pe display-ul routerului care este tactil. Ai apăsat Update, se downloadează, se instalează, se restartează și gata. Atât de simplu.

update de firmware

Routerul, vine la pachet cu conexiune 2.4 și 5GHz, 3×3 MiMo și funcționează ireproșabil. Pentru cei care doresc să îl achiziționeze vă recomand această variantă. Dacă aveți o casă mai mare, cu etaj, aveți nevoie și de mesh și puteți cumpăra varianta completă.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu