Știți duma dată de Mulguța cu scădem impozitul de la 16% la 10%? Ei bine, da, se va scădea dar vor taxa CASS pentru orice venit începând din 2018, dacă nu se schimbă ceva până atunci la legile acestea făcute pe genunchi!

Mi se pare o tâmpenie să mă pui să plătesc CASS (contribuție pentru asigurările sociale de sănătate) de două, trei sau patru ori, pentru fiecare venit primit.

buget pe 2017

Procentul CASS este de 5.5% o să fie 10% de la 1 ianuarie, iar cu 10% cât era impozitul, ghiciți voi diferența? Tot atât plătiți doar că din două surse, iar ei dau bine la televizor că impozitul e DOAR 10%.

CASS pentru orice venit este nasol, pentru că dacă tu ești angajat, îl plătești, iar dacă ai un PFA sau un alt venit nu le mai plăteai, însă cu noua lege le vei plăti pentru toate formele. Pe scurt, dăm bani din ce în ce mai mulți ca să acoperim găurile PSD, dar beneficiem de tot mai puțin!

Să nu uităm, toate taxele se măresc, impozitele vor crește cu 20% pentru toată România, gazele, curentul și restul, așa că vă doresc … !


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu