Dacă ți-ai cumpărat un iPhone trebuie să știi care sunt costurile de reparație atunci când l-ai scăpat pe jos și i-ai spart ecranul sau ai produs alte stricăciuni. După ce iPhone X a încept să fie ridicat de către clienți din magazinele oficiale Apple, au început să apară și problemele.

Fie l-au scăpat pe jos, fie au dat cu el de masă, fie l-au supus la diverse teste de “anduranță” așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani să vedem cum zboară, cum cad de la un anumit etaj sau alte teste tâmpite.

Apple oferă tuturor clienților posibilitatea de a cumpăra un serviciu extra denumit Apple Care prin care să vă protejați dispozitivul să aveți o reparație gratuită sau prețuri preferențiale. De exemplu o reparație a unui ecran prin Apple Care costă 29$, așa costă 279$.

costurile de reparație

Majoritatea utilizatorilor folosesc o husă ca să își protejeze iPhone-ul, însă am văzut și alte variante cum ar fi prefer să îl folosesc așa cum este să dau cu el să îl zgârii și să mă bucur de iPhone pentru că oricum nu îl vând și oricum îmi cumpăr în fiecare an altul. 

Atunci când banii te scot afară din casă, e și normal, spusele de mai sus fiind ale unui tip din US într-o conversație pe reddit.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu