Între 5 și 10 iulie 2022 în noua sală polivalentă Oradea se va desfășura Campionatul European de CS:GO organizat de Digital Crusade și numit Super Battles.

CSGO ionica si prietenii

Noua sală polivalentă din Oradea va găzdui primul său eveniment internațional, unde vom avea 6 competiții eSports în perioada 5 – 10 iulie. Jucători de CS:GO, LoL, Dota 2 și Fifa se vor înfrunta într-un turneu cu premii de peste 50.000 dolari dintre care 25.000 sunt doar pentru Counter Strike Global Offensive.

Câștigătorii turneului de CS:GO vor merge mai departe în Bali să se lupte pentru Campionatul Mondial.

Oradea în ultimii 10 ani a evoluat extraordinar de mult față de Timișoara care merge tot înapoi. Nu avem infrastructură, nu avem condiții pentru sport, nu avem un stadion, nu avem nimic doar șmecheri care au vândut tot!

Sunt fan Counter Strike de mic cum s-ar zice, joc de la primele versiuni, iar din 2012 de când s-a lansat CS:GO cu prietenii de plăcere și distracție. În poza de mai sus jucam un meci și povesteam pe Discord. Până recent mă jucam de pe laptop, dar de 2 ani de zile mă joc pe un calculator de gaming primit de David de iepuraș care între timp a mai suferit niște modificări +8GB RAM, 1TB SSD NVMe și mai urmează încă unul, o tastatură Logitech G213 și un mouse Logitech G502 Hero Black.

Să nu uităm cele două monitoare de gaming, 144Hz, 1ms și Full HD de la Dell model S2419HGF

Voi vă jucați CS:GO?

Sursă: bihon.ro


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Din pacate au suprapus campionatul cu Intel Extreme Masters unde vor parrticipa cele mai bune 24 echipe din lume. Asadar, la noi, vor veni echipe mai slabe de CS:GO

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu