Dacă vrei o cameră de bord auto care să filmeze 4K cu filtru de polarizare, atunci Nextbase 622GW trebuie să fie alegerea ta. O găsești la promoție pe eMAG și costă 689 lei.

După cum puteți vedea din clip, camera auto este adusă din UK de către cei de la Falcon Electronics, fiind importatorii direcți pentru România. La pachet cu ea, am ales separat și camera pentru interiorul mașinii, costă 219 lei și se conectează prin mufa HDMI a camerei.

Nextbase 622GW - 4

În cutie avem următoarele:

  • camera Nextbase 622GW
  • încărcător de priză 12-24V cu un cablu micro usb lung 4m
  • suport 3M cu GPS Click & Go care se conectează magnetic la cameră
  • kit de curățare parbriz (șervețel umed + uscat + cârpă)
  • încă un suport 3M de rezervă
  • manual de utilizare

Așteptam ca în locul încărcătorului de priză să fie un kit de instalare hardwire creat de Nextbase direct la siguranțele mașinii, dar ciuciu, așa că l-am comandat separat aseară costă 169 lei și aștept să ajungă mâine.

Kit hardwire pentru camera auto Nextbase

Cele 3 carduri micro SD pe care le am acasă de 32/64GB sunt variante pentru telefoane, adică nu prea solicitate. Niciunul nu a putut fi folosit cu camera auto, așa că nu am comandat cardul lor Nexbase 64GB U3 clasă 10 V30 din trei motive: e prea scump. Așa că am căutat pe Youtube, am căutat pe eMAG și am ajuns la oferta de Crazy Season pentru SanDisk Max Endurance 128GB, micro SD XC, UHS-I, U3, V30 clasă 10 redus la 135 lei. Vă recomand să cumpărați doar de la eMAG, nu de la alți selleri acest tip de card micro SD.

SanDisk microSD Max Endurance UHS-I U3 V30 Class 10 128GB

Pornim camera, alegem să o conectăm la iPhone, instălăm aplicația Nexbast Connect cu ajutorul căreia putem face toate setările camerei. Am ales 4K la 30fps, stabilizarea a imaginii (îmi pune automat pe 1440p, nu știu de ce), iar pentru camera din interioriul mașinii avem o rezoluție maximă Full HD 1920×1080.

Aștept să ajungă cardul și kit-ul de instalare direct la siguranțele mașinii ca să o pot monta pe Skoda Superb. Sunt curios ce voi reuși 🙂


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu