Doamne nu știți cât mă bucur Felix este acolo unde trebuie, la mititica, toți pupincuriștii, lingăii, maroniști pe limbă și în gât, își pot plânge soarta și mai ales pot continua să îl înjure pe Băsescu, că i-a dus la desființare.

Antenele vor trece prin ceva restructurări, schimbare de sediu pe la mama dracu, dar cel mai important, le transmite Camelia, că există și noi orizonturi, după cum zicea mă-sa. Va fi un an bun, dar nu pentru voi #hahaha 

Dragi colegi,

Prin orice încercare aş trece, revin mereu la aceeaşi vorbă a mamei mele şi anume că toate situaţiile dificile îţi deschid drumuri despre care nu ştiai că există.

2014 nu a fost un an uşor. Am trăit speranţă, emoţie, revoltă, cea mai extinsă gamă de sentimente pe care le poate avea un om.

Ştiu că mulţi dintre voi aţi resimţit o parte din aceste trăiri. Am apreciat solidaritatea voastră şi capacitatea de a da mai mult în situaţii limită.

Aş vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun. Ştiţi însă foarte bine că acest lucru depinde de noi toţi. Cunoscându-vă cum sunteţi, curajoşi, creativi, generoşi, uniţi, pasionaţi de ceea ce faceţi, ştiu că vouă vă stă în putere să faceţi din 2015 un an mai bun.

Acest grup a rezistat de-a lungul anilor şi a făcut performanţă nu doar prin profesionalism, ci şi prin convingerile noastre comune, cum ar fi onestitatea, moralitatea şi, nu în ultimul rând, respectul“. (sursă)

Camelia-Voiculescu


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu