Atunci când știi că lumea nu te place, iar viralul pe facebook se răspândește rapid, cum naiba să te gândești să faci un sondaj pe facebook despre suspendarea lui Iohannis?

Îți dai seama că ești prost abia după sau poate nici atunci. Mai nou, când să îți iei și tu doctoratul vine o jurnalistă și îți dă cu flit, adică demonstrează că ai copiat ca o zdreanță sau x,y ți-a făcut lucrarea de doctorat. Cât de nesimțit să fii?

sondaj pe facebook

Ah, am uitat, faci parte din „elita țării„, adică din PSD! Bravo prietene, meriți multă … da, multă.

Elena Șerban Șercan a demonstrat celor de la CNAI că peste 25% din lucrarea acestui individ este plagiat.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Vezi că e Emilia Șercan, nu Șerban. Nu te arunca și tu peste orice articol prost scris. 25% nu e plagiat, ci e rezultatul unui raport de similitudini. Dacă e plagiat sau nu ține de interpretare și de scopul lucrării. O teză cu 10% similitudini, de exemplu, este considerată o lucrare originală, iar o publicație în reviste de specialitate poate avea chiar și 20-30% și să primească acceptul editurilor. Eu sunt de acord că avem probleme în România cu doctoratele, dar lucrurile nu stau așa simplu cum le aruncă presa.

  • @dam167 greșeala mea, mă gândeam la vecina 😀
    Cel mai important lucru este acela că Liviuță nu a mai primit doctoratul. Știi foarte bine că presa în românia înseamnă doar „breaking news, șoc, groază, vezi aici …”

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu