fenomenul facebook

După audierea lui Mark Zuckerberg fondatorul celei mai utilizate rețele sociale Facebook, un senator și-a permis să îl întrebe despre fenomenul Facebook folosind câteva întrebări simple cu răspuns da sau nu. Desigur, toate răspunsurile după ce s-a gândit câteva secunde au fost NU.

De aici și toată nebunia celor care au renunțat, vor renunța sau nu vor mai public date personale despre ei pe rețeaua Facebook. Deși, s-a spus că microfonul sau camera foto-video nu înregistrează nimic, îmi este tare greu să cred.

Sunt multe exemple pe internet, unde cei care au dat acces pe telefon la toate opțiunile Facebook, s-au trezit că după o mică conversație, pe google sau alte site-uri apăreau reclame targetate cu produsele sau cuvintele cheie utilizate.

Ca să vedeți cât de retardați mintali sunt unii, acțiunile facebook au crescut cu aproape 5% după această confruntare, în care acest om, nu doar că răspundea cu nu sau „my team will follow-up you” ci habar nu avea ce se întâmplă cu compania pe care o conduce pentru că vede nu mai niște cifre aduse de cățeii lui.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu