Buget pe 2017: până când nu scăpăm de asistații sociali, muncim degeaba!

by on Jan 28, 2017, 22:28
2 775

Nici săptămâna viitoare nu se va vota acest buget pe 2017, șubred sau mai bine zis cu dedicație. Trebuia trimis către parlament, iar cei care doresc pot face amendamente de modificare, acestea se vor discuta și se va lua decizia finală vineri cel târziu.

Cum să aloci 300 de milioane de euro către TVR?! Cum bă?! Pus lacătul și la revedere!

Domnul Grindeanu a anunțat că s-a amânat, motiv pentru care toată atenția probabil se va îndrepta către legea penalilor. Ah, domnia s-a și-a făcu deja cont pe twitter și a început cu postări de “Bună ziua”

După cum spuneam și în titlu, suntem o țară de pensionari și asistați sociali, iar dacă nu facem ceva, vom avea de suferit. Agențiile de muncă ar trebui să cheme toți oamenii care sunt apți pentru muncă să le ofere 2 alternative. Dacă nu le vor pe nici una să rămână fără indemnizație!

buget pe 2017

Verificați la sânge toți, la fel cum ar trebui luați la rost și revoluționații care au apărut după ploaie, deși în ’89 erau bine mersi sau nu aveau nici o treabă cu revoluția.

 

2 COMMENTS

  1. Intr-un fel e bine. Aveau datorii istorice, trebuiau rezolvate. Eu as fi facut si o reforma in interior, cu conditia ca TVR sa aiba platite datoriile.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!