Costurile de producție și salariile sunt mult prea mari, iar vânzările de telefoane Galaxy sunt prea slabe. Fabrica de telefoane mobile din China a Samsung ar urma să fie închisă.

fabrica de telefoane

Recent au lansat ultimul flagship Note9 care se pare că nu se bucură nici el de prea multe precomenzi așa cum a fost și cazul lui Galaxy S9.  Fabrica despre care discutăm este Tianjin Samsung Telecom Technology și este situată în nordul orașului Tianjin.

Din cauza altor branduri care și-au făcut un nume în China în ultimii 2 ani, Samsung este forțată de vânzările slabe să reducă din costuri. Gigantul se clatină? În acest moment Huawei, Xiaomi, OPPO și Vivo sunt o alternativă mult mai bună pentru piața din China decât orice alt model de Samsung Galaxy.

Samsung a investit milioane de dolari în fabrici din Indonesia și Vietnam, probabil știa că se va ajunge aici și vor trebui să reducă costurile ca să poată mearge mai departe și să țină pașii cu concurența. Pe lângă fabrica din Tianjin și cea din Huizhou ar putea fi închisă, însă nimic nu este oficial, datele fiind preluate de surse din interior și oferite presei.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu