În iOS 12 ce va fi lansat în luna septembrie, Apple aduce posibilitatea de a iniția apeluri de a răspunde la telefon sau chiar să utilizarea funcției Find My iPhone direct pe boxa HomePod. Este posibil să vedem și o boxă HomePod ieftină momentan nu se cunosc mai multe detalii.

HomePod va putea iniția apeluri

Apple a adus suport pentru AirPlay 2, însă după WWDC18 nu a mai pomenit nimic de HomePod. Iată că se lucrează la funcționalități, acestea urmând să fie disponibile odată cu lansarea iOS 12.

Apple investește foarte mult în Siri, mai ales că aceasta și-a făut apariția și pe MacBook, fiind deja disponibilă pe iPhone și iPad datorită chipurilor dedicate. Pentru noi, românii, este destul de greu să utilizezi Siri pentru că este limitată de zonă și de funcționalități, însă în US sau Europa lucrurile stau altfel.

Sper să vedem cât mai curând o Siri în română, un Apple Pay sau chiar un Apple Store oficial aici la Timișoara, mai ales că serviciu premium au prin VOX.

Până una alta, rămâne să vedem ce ne va pregăti în septembrie Apple și ce produse vor lansa pentru că speculații/zvonuri sunt destule legate de iPhone, iPad, MacBook sau Apple Watch. Mai avem sub 2 luni de zile până la eveniment.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu