Știrea săptămânii trecute, era despre Bosch și despre faptul că vor deschide la Simeria o fabrică mare de mașini de spălat, atât rufe cât și de vase, pentru că nu-i așa, românii au aflat ce înseamnă să speli vasele de mână și ce înseamnă să le pui în mașina de spălat.

Spun românii, pentru că și eu eram la fel, nu înțelegeam ce înseamnă o mașina de spălat vase Bosch. Acum după 9 luni de zile de utilizare, pot spune că nu există comparație! Recomand tuturor care vor o mașină de vase, să caute una cu display, programe, să aibe multe seturi de spălat ca să fie ușor să puneți și vase și oale și tacâmuri, să fie de clasă A+ sau ++++ (de generație nouă).

Instalarea ei se face foarte ușor, îți trebuie niște scule, o scurgere (de preferat cea de la bucătărie), o priză și un loc în bucătărie sau în mobila din bucătărie. Depinde unde vreți să o puneți ca să nu trageți cablurile prin casă. Detalii găsiți în articolul meu despre masina Bosch SMS40C22EU.

foto: bosch-home.ro

Fabrica, se va deschide la Simeria, pentru că autostrada Margina – Deja este aproape gata, iar transportul va fi asigurat foarte ușor cu vestul țării sau chiar în afara României. Aveau de ales, Timișoara, Arad sau Cluj unde există deja o fabrică Bosch, dar au preferat judetul Hunedoara, tocmai pentru infrastructură, pentru autostradă și forță de muncă mai ieftină decât în celelalte părți.

Toată gama de produse Bosch găsiți pe site-ul oficial sau aici.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG