Să înțeleg că ați primit bani pe care trebuie să îl cheltuiți rapid? Că altfel nu înțeleg borduriada actuală din Timișoara. Faptul că se construiește este un lucru minunat, dar faptul că oprești traficul în oraș sau îl restricționezi doar pe o bandă multe zile la rând, nu aduce decât frustrări.

Calea Lugojului e toată spartă (a fost și mai este) ca să fie schimbate bordurile. Acum 1 an au spart-o din nou ca să pună camerele video de detectie a trecerii pe rosu. Ghici ce, senzorii din asfalt trebuiau conectacti la o sursă, mai spargem un pic. Înainte de asta, a fost spart tot orașul de cei de la Digi ca să tragă fibra și toate cablurile prin pământ.

Din ce știam peste drum de hotel Boca Junior se va construi un Lidl. După ce au asfaltat strada principala și au schimbat bordurile, au construit și o banda de făcut stâng la semafor.

borduriada
Aici erau schimbate bordurile, dar stateam la semafoarele inteligente

Ce ma deranjează cel mai tare, este faptul că în tot orașul sunt gropi, cratere pe care nu le astupă nimeni, în schimb punem borduri, ce mai contează că îți îndoi janta sau faci pană sau îți strici suspensiile.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu