Nu este despre alegerea noastră, pentru că noi suntem mici nu știm nimic despre bolile copilăriei doar aflăm despre ele atunci când suntem mari de la părinții noștri. Atunci când ne ducem copiii în colectivitate ne așteptăm ca ei să facă numeroase boli.

Este bine să îi băgăm în colectivitate la timpul potrivit, nu mai târziu pentru că va fi nasol, atât pentru el ca și copil cât și pentru voi ca și părinți.

Am pățit-o și noi acum câțiva ani când tot concediul l-am petrecut în Spitalul de Boli Infecțioase de la Constanța, fiind tratați de ceva ce nici doctorii nu știau ce este fiind o combinație de rujeolă și rubeolă.

În acest articol nu discutăm despre vaccinuri sau ce trebuie să facă părinții cu copiii lor! Am găsit aceste poze, chiar dacă sunt în franceză sunt convins că vă dați seama ce înseamnă fiecare cuvânt, dacă nu puteți încerca google translate.

Poate vă ajută, poate nu, alegeți ce este cel mai bine pentru copilul vostru și nu vă lăsați influențați de facebook sau articole de câcat de pe internet!


Ți-a plăcut, crezi că ar ajuta ca prietenii tăi să afle? Folosește butoanele de mai jos și arată-le și lor!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu